Fatih Terim Gündem Olan Belgesel Sonrası Açıklama Yaptı

Dijital içerik platformu Netflix, içerik kütüphanesini yerli yapımlar ile zenginleştirmeye devam ediyor. Platformun geçtiğimiz haftalarda duyurduğu Terim belgeseli, kısa sürede büyük ses getirmişti. Söz konusu belgesel, 15 Eylül...

Dijital içerik platformu Netflix, içerik kütüphanesini yerli yapımlar ile zenginleştirmeye devam ediyor. Platformun geçtiğimiz haftalarda duyurduğu Terim belgeseli, kısa sürede büyük ses getirmişti. Söz konusu belgesel, 15 Eylül itibariyle izleyiciler ile buluştu. Yayınlanır yayınlanmaz büyük ilgi gören belgesel hakkında Fatih Terim açıklama yaptı.

''Çok İstedim Beni Anlatan Bir Belgesel Olsun''

Sosyal medya hesabından, ailesiyle belgeseli izlediği anları paylaşan Fatih Terim, video boyunca kimi zaman eğlenceli, kimi zaman da duygusal görünümüyle dikkat çekti. Fatih Terim, belgesele ilişkin yaptığı açıklama ''Çok istedim beni anlatan bir belgeselim olsun. Acısıyla, tatlısıyla hiç kolay olmayan hikayemi, ortak olanlar da dile getirsin. 4 değil 14 bölüm de yapılsa hep eksik kalacak. Hayat ve zaman eksiliyor, hatıralar ve canlar nasıl eksik kalmasın? Belgeseli, ailemle birlikte yayın gününde bir kez daha izledik. Bu zamana kadar benimle bu yolda yürümüş sizlerin, yine benimle birlikte ortak olduğu bir belgesel çıktı. Bunun mutluluğuna bir de dünyanın dört bir yanında beni hiç tanımayan insanların izlediği heyecanı eklendi. Emeği geçen, nefes veren, izleyen herkese çok teşekkür ederim.'' ifadelerine yer verdi.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Fatih TERİM (@fatihterim)'in paylaştığı bir gönderi

Paylaşım Büyük Beğeni Topladı

Fatih Terim'in, kendi hayat hikayesini anlatan belgesele ilişkin yaptığı paylaşım, çok kısa sürede iki yüz bini aşkın beğeni aldı.

Yaşam Haberleri