Gelsin Hayat Bildiği Gibi Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Temmuz ayında Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, yayın hayatına devam ediyor. Aşk ve dram ögelerinin hakim olarak yer aldığı dizi, konusu, oyuncu kadrosu ve olay örgüsü ile izleyicileri ekran...

Temmuz ayında Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, yayın hayatına devam ediyor. Aşk ve dram ögelerinin hakim olarak yer aldığı dizi, konusu, oyuncu kadrosu ve olay örgüsü ile izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Son Fragmanı İzle

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 12. bölüm fragmanı yayınlandı. "Biz bay ve bayan Payaslıyız..." başlığıyla yayınlanan fragman izleyicilerden büyük ilgi gördü.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Oyuncuları

Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez'in oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Burak Demir, Tolga Güleç, Özgü Delikanlı, Gökmen Kasabalı, Mustafa Açılan, Fatih Çetintaş, Ayşe Kırca, Onur Özer, Sanem Babi, Rojbin Erden, Ali Berge, Melisa Bostancıoğlu, Furkan Murat Uğur, Deniz Sarıkaş, Yeşim Çelebi ve Murat Göçmez gibi pek çok isim yer alıyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Hangi Gün Saat Kaçta Yayınlanıyor?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, her hafta perşembe günü saat 20.00'de Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Yaşam Haberleri