Gizli uzaktan kumandayı bulabilen efsane gözlemci... Üstün zeka sahibi olduğu söyleniyor!

Bugünün optik illüzyon testi daha çok bir zeka oyunudur. Bugünkü optik illüzyon resmiyle kişiliğiniz hakkında gizli hiçbir şey öğrenmiyorsunuz, ancak bu size hem eğlenceli hem de beyin jimnastiği yaptıracak.MOBİLYA PARÇALARIGörselde...

Bugünün optik illüzyon testi daha çok bir zeka oyunudur. Bugünkü optik illüzyon resmiyle kişiliğiniz hakkında gizli hiçbir şey öğrenmiyorsunuz, ancak bu size hem eğlenceli hem de beyin jimnastiği yaptıracak.

MOBİLYA PARÇALARI

Görselde birçok mobilya parçası, görselde koltuk takımları, sandalyeler, minderler, bitkiler, vazolar ve lambalar bulabilirsiniz. Görüntüde halı, ayna, meşale ve daha fazlasını da fark edebilirsiniz, ancak uzaktan kumandayı gördünüz mü?

20 SANİYENİZ VAR

Umarız çoğunuzun kumandayı 20 saniye içinde bulursunuz. Eğer bulmana yardım etmemize izin vermediysen. Çoğu kişi, kumandayı ortalama 40 saniye içinde bulduğunu iddia etmiştir. Ama burada kazananlara ihtiyacımız var. Yani okuyucularımız için sadece 20 saniye.

Bu tür testlere başlarken yukarıdan başlamanız, ardından aşağıya kaydırmanız ve sonunda görüntünün ortasına bakmanız önerilir. Bize güvenin, çoğu zeka oyunu cevaplarını bu şekilde planlamıştır.

ÇOK AZ İNSAN BULABİLİYOR

Maksimum insanın bu numarayı kullanarak uzaktan kumandayı bulacağını biliyoruz.

Hala yapmadıysanız, aslında optik illüzyonda kayboldunuz. Uzaktan kumanda, mobilyanın alt satırında, satırın ortasında düz bir şekilde gizlenmiş durumda. Şimdi onu fark etmelisin. Buradaki resme bakın.

Optik illüzyon testi ilk olarak İngiltere merkezli bir mobilya şirketi tarafından yayınlandı.

Yaşam Haberleri