Hadise Konserde Yüzüğünü Fırlattı! Sosyal Medya Çalkalandı

Başarılı şarkıcı Hadise, çeşitli konser etkinlikleri kapsamında sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. İstanbul'da konser veren Hadise, sahne performansıyla yine büyük beğeni topladı. Söz konusu konserde sahne performansının...

Başarılı şarkıcı Hadise, çeşitli konser etkinlikleri kapsamında sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. İstanbul'da konser veren Hadise, sahne performansıyla yine büyük beğeni topladı. Söz konusu konserde sahne performansının yanı sıra, ünlü şarkıcının yaptığı bir hareket de çok konuşuldu.

''Prensesler Gibiydim Ben Baba Evinde''

Hadise, İstanbul konserinde sevilen pek çok şarkısını katılımcılar için seslendirdi. Başarılı şarkıcı, Prenses şarkısındaki ''Prensesler gibiydim ben baba evinde'' kısmında parmağında yüzüğü çıkardı ve fırlattı. Geçtiğimiz günlerde boşanacağını açıklayan başarılı şarkıcının, bu hareketi dikkatlerden kaçmadı.

Sosyal Medyanın Gündemine Oturdu

Hadise'nin, konser sırasında yüzüğünü çıkarıp fırlatması sosyal medyada büyük ses getirdi. Sosyal medyadaki birçok kullanıcı tarafından, Hadise'nin fırlattığı yüzüğün, Mehmet Dinçerler'in kendisine hediyesi olduğuna dair çeşitli iddialar ortaya atıldı. Hadise, iddialar sonrası henüz bir açıklama yapmadı.

Yaşam Haberleri