Hadise ve Mehmet Dinçerler Çifti Boşanıyor

Hadise ve Mehmet Dinçerler, geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturdu. Çiftin evliliklerinin üzerinden beş ay geçmeden, boşanacaklarına dair iddialar ortaya atıldı. Evliliklerinde sorun olduğuna ilişkin iddialar son günlerde basında...

Hadise ve Mehmet Dinçerler, geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturdu. Çiftin evliliklerinin üzerinden beş ay geçmeden, boşanacaklarına dair iddialar ortaya atıldı. Evliliklerinde sorun olduğuna ilişkin iddialar son günlerde basında sıkça yer alıyordu. Hadise konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

''Anlaşarak Sonlandıramadığımız İçin...''

Instagram hesabından açıklama yapan Hadise, ''Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet'e hayatında mutluluklar dilerim. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim.'' ifadelerine yer verdi. Hadise'nin bu açıklaması gündeme bomba gibi düştü.

Hadise Neden Boşanıyor?

Hadise, yaptığı açıklamada boşanma nedenine ilişkin net bir açıklamada bulunmadı ancak başarılı şarkıcının ''Anlaşarak sonlandırmadığımız için boşanma davası açtım.'' ifadeleri oldukça dikkat çekti. Ayrıca başarılı şarkıcı, geçtiğimiz günlerde konserde 'Küçük Bir Yol' şarkısını seslendirirken gözyaşlarına hakim olamamıştı. Bu durum da Hadise'nin boşanma aşamasında olduğuna dair yorumlara neden olmuştu.

Yaşam Haberleri