Hazal Kaya Oğlu Fikret Ali'nin Son Halini Paylaştı!

Başarılı oyuncu Hazal Kaya, bugün 32 yaşına girdi. Doğum gününü sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar ile kutlayan Hazal Kaya, gönderisinde eşi Ali Atay ve oğlu Fikret Ali'ye yer verdi.''32 Ne Güzel Geldin Be''Hazal...

Başarılı oyuncu Hazal Kaya, bugün 32 yaşına girdi. Doğum gününü sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar ile kutlayan Hazal Kaya, gönderisinde eşi Ali Atay ve oğlu Fikret Ali'ye yer verdi.

''32 Ne Güzel Geldin Be''

Hazal Kaya'nın, Instagram'da 7,2 milyonu aşkın takipçisi bulunuyor. Paylaşımlarıyla büyük beğeni toplayan güzel oyuncu, son gönderisinde doğum gününe ilişkin karelere yer verdi. Kaya, paylaşımın açıklama bölümüne ''Bir saatte organize edilen aşırı pembe masalı doğum günü yemeği (ben çok sever oldum bu aşırı renkleri, konuşacaz),en sevdiğim gruplardan birinin doğum günüme denk gelen konseri (hayatımın en acayip anlarına eşlikçidir şarkıları),kızımın minik tekmeleri (kings of convenience seveceğini biliyodum, biz de genetik zaten) 32 ne güzel geldin be!! Beklentim haliyle çok yüksek ama yüzümü kara çıkartmayacak gibisin, şimdiden teşekkür ederim'' notunu düştü.

Fikret Ali'nin Son Hali Büyük Beğeni Topladı

Hazal Kaya, doğum günü paylaşımında oğlu Fikret Ali ve eşi Ali Atay'ın fotoğraflarına yer verdi. 2019 yılında dünyaya gelen Fikret Ali'nin son hali büyük beğeni topladı. Ünlü oyuncunun paylaşımı çok kısa sürede, on binlerce beğeni aldı.

Yaşam Haberleri