Neslihan Atagül Ayna Karşısındaki Pozuyla Sosyal Medyayı Yıktı Geçti

Güzel oyuncu Neslihan Atagül, şu sıralar Star TV'de yayınlanan Gecenin Ucunda dizisiyle seyircilerin karşısına çıkıyor. Çeşitli dizi ve film projelerinde başarılı oyunculuğunun yanı sıra, sosyal medya paylaşımlarıyla da...

Güzel oyuncu Neslihan Atagül, şu sıralar Star TV'de yayınlanan Gecenin Ucunda dizisiyle seyircilerin karşısına çıkıyor. Çeşitli dizi ve film projelerinde başarılı oyunculuğunun yanı sıra, sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme gelen güzel oyuncu, son paylaşımıyla kendine hayran bıraktı.

''Harika Olmayı Unutma''

Neslihan Atagül, sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Paylaşımlarıyla yüz binlerce beğeni olan başarılı oyuncu, son gönderisinde makyaj yaparken çekilen fotoğraflarını paylaştı. Atagül'ün bu paylaşımı çok kısa sürede, on binlerce beğeni alıp sosyal medyanın gündemine oturdu. Neslihan Atagül paylaşımının açıklama bölümüne ''Bugün pazartesi. Harika olmayı unutma'' notunu düştü.

Neslihan Atagül'ün Oynadığı Diziler

Neslihan Atagül bugüne kadar Yaprak Dökümü, Canım Babam, Hayat Devam Ediyor, Fatih Harbiye, Kara Sevda, Sefirin Kızı, Dip ve Gecenin Ucunda dizilerindeki oyunculuk performansı ile izleyicilerden tam not aldı.

Yaşam Haberleri