Pınar Deniz Son Paylaşımındaki Güzelliğiyle Göz Kamaştırdı!

Başarılı oyuncu Pınar Deniz, çeşitli dizi ve film projelerindeki oyunculuk performansının yanı sıra, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Güzel oyuncu son paylaşımında, Antalya Altın Portakal...

Başarılı oyuncu Pınar Deniz, çeşitli dizi ve film projelerindeki oyunculuk performansının yanı sıra, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Güzel oyuncu son paylaşımında, Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde çektiği kareleri takipçilerinin beğenisine sundu.

Duru Güzelliği Hayran Bıraktı!

Pınar Deniz'im Instagram'da, 2.7 milyonu aşkın takipçisi bulunuyor. Paylaşımlarıyla büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu son gönderisinde, Antalya Altın Portakal Film Festivali sırasında çekilen karelerine yer verdi. Pınar Deniz'in ''Antalya Altın Portakal Film Festivali. ‘Karanlık Gece’ adlı filmimizi izledik. Hikayeye katkısı olan herkesin emeğine sağlık. Seviyorum'' notuyla paylaştığı fotoğraflar, çok kısa sürede on binlerce beğeni aldı.

Pınar Denizin Oynadığı Diziler

Pınar Deniz bugüne kadar Sil Baştan, Beyaz Yalan, Günebakan, Vatanım Sensin, Bir Deli Rüzgar, Menajerimi Ara, Kırmızı Oda, Aşk 101 ve Yargı dizilerinden yer aldı.

Yaşam Haberleri