Simge Sağın Paylaştığı Fotoğraflar İle Nefes Kesti!

Başarılı şarkıcı Simge Sağın, şarkıları, klipleri, dansı ve sahne performansı ile büyük beğeni topluyor. Müzik kariyerinin yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sıkça söz ettiren güzel şarkıcı, son paylaşımıyla...

Başarılı şarkıcı Simge Sağın, şarkıları, klipleri, dansı ve sahne performansı ile büyük beğeni topluyor. Müzik kariyerinin yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sıkça söz ettiren güzel şarkıcı, son paylaşımıyla sosyal medyanın gündemine oturdu.

''Geleceğin Canı Geçmişte Saklı''

Simge Sağın, sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlüler arasından yer alıyor. Paylaşımlarıyla büyük ses getiren başarılı şarkıcının, Instagram'da 1.4 milyonu aşkın takipçisi bulunuyor. Sağın son paylaşımda, tatilde çekilen karelerine yer verdi. Gönderisinin açıklama bölümüne ''Şu anın canı gelecekte. Geleceğin canı geçmişte saklı..'' notunu düşen Simge Sağın, kısa sürede on binlerce beğeni aldı.

Simge Sağının Popüler Şarkıları

Simge Sağın bugüne kadar seslendirdiği, Miş Miş, Üzülmedin Mi?, Öpücem, Yankı, Ben Bazen, Prens & Prenses, Bip Bip, Misafir, Aşkın Olayım, Kamera ve Sevmek Yüzünden gibi şarkılar ile yüz milyonlarca kez müzikseverler tarafından dinlendi.

Yaşam Haberleri