Somer Sivrioğlu Annesini ve Babasını Paylaştı! Takipçileri İnanılmaz Benzerliğe Şaştı Kaldı

Başarılı şef Somer Sivrioğlu, işletmelerinin yanı sıra son yıllarda Masterchef programı ile büyük üne kavuştu. Masterchef programı reyting rekorları kırarken, yarışmanın şefleri arasında yer alan Somer Sivrioğlu'nun da...

Başarılı şef Somer Sivrioğlu, işletmelerinin yanı sıra son yıllarda Masterchef programı ile büyük üne kavuştu. Masterchef programı reyting rekorları kırarken, yarışmanın şefleri arasında yer alan Somer Sivrioğlu'nun da popülaritesi her geçen gün artıyor. Ünlü şef, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sıkça söz ettiriyor.

Somer Sivrioğlu Annesi ve Babasını Paylaştı

Başarılı şef Somer Sivrioğlu'nun, Instagram'da 1.3 milyonu aşkın takipçisi bulunuyor. Sivrioğlu, son paylaşımında, annesi ve babasıyla birlikte çektiği bir kareyi yer vererek, babasının doğum gününü kutladı. Söz konusu paylaşım kısa sürede binlerce beğeni ve yüzlerce yorum aldı. Sivrioğlu paylaşımında ''Babaların kralı, Allah başımızdan eksik etmesin, doğum günün kutlu olsun'' ifadelerine yer verdi.

Somer Sivrioğlu Annesine Benzerliğiyle Dikkat Çekti

Somer Sivrioğlu'nun paylaşımı sonrası çok sayıda yorum geldi. Sivrioğlu'nun annesine olan benzerliği, ünlü şefin takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

Yaşam Haberleri