Yasemin Şefkatli Gece Lahmacun Paylaşımı Yaptı! Aileye Uyum Sağladı Yorumları Geliyor

Modellik ve mankenlikteki başarıları ile dikkat çeken Yasemin Şefkatli, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Şefkatli'nin son paylaşımı sosyal medyanın gündemine oturdu.''Ee Yapıcaz Mecbur''Yasemin...

Modellik ve mankenlikteki başarıları ile dikkat çeken Yasemin Şefkatli, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Şefkatli'nin son paylaşımı sosyal medyanın gündemine oturdu.

''Ee Yapıcaz Mecbur''

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses, geçtiğimiz yıl dünya evine girdiler. Mutlu evliliklerine ilişkin paylaşımlarına devam eden çift, sosyal medyada ilgi çekmeye devam ediyor. Yasemin Şefkatli son paylaşımında, İbrahim Tatlıses'in sahibi olduğu Tatlıses Lahmacun'dan verdiği siparişi paylaştı. Şefkatli paylaşımına eşi İdo Tatlıses'i etiketleyerek ''Gece gece bunu yapıcaz cidden. Ee yapıcaz mecbur.'' ifadelerine yer verdi.

Paylaşım Büyük Ses Getirdi

Yasemin Şefkatli'nin, kayınbabasının şirketinden verdiği siparişi paylaşması sosyal medyada büyük ses getirdi. Sosyal medya kullanıcıları ''Aileye uyum sağlamış'' tarzı yorumlarda bulundular.

Yaşam Haberleri