Adaylıktan Çekilme Tartışmalarına Son Nokta Muharrem İnce Geldi

Memleket Partisi Genel Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanı adaylarından biri olan Muharrem İnce, adaylıktan çekilme tartışmalarına son noktayı koydu. "Bu yorumları, bu beklentileri bırakın, işimize bakalım" diyen İnce, adaylıktan...

Memleket Partisi Genel Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanı adaylarından biri olan Muharrem İnce, adaylıktan çekilme tartışmalarına son noktayı koydu. "Bu yorumları, bu beklentileri bırakın, işimize bakalım" diyen İnce, adaylıktan çekilmeyeceğini netleştirdi.
Devam eden adaylıktan çekilme tartışmaları ve muhalefetin oylarını böldüğü iddialarına karşın Twitter'dan şu paylaşımı yaptı:
Cumhurbaşkanı adaylığı söz konusuyken, 'aday olamaz' dediler. 100 bin imza toplanırken, 'toplayamaz' dediler. Şimdi adaylar netleşmiş, kesin adaylar açıklanmış, kuralar çekilmiş, pusulalar basılmış, 'çekilir mi' diyorlar. Seçeneksiz bırakarak seçim kazanma dönemi bitti. Bu yorumları, bu beklentileri bırakın, işimize bakalım. Biz bu seçimi alacağız. Biz bu Erdoğan'ı göndereceğiz.

Öte yandan Muharrem İnce, dün akşam saatlerinde Mehmet Akif Ersoy'un programına katılarak şaşırtıcı bir açıklama da yapmıştı. "Seçmen yaşını 15’e indirirsek ben birinci turda kazanırım." diyen İnce sosyal medyada gündem olmuştu.

Seçim 2023 Haberleri