AK Parti'nin Kalesi Konya'da Kılıçdaroğlu Coşkusu

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti'nin kalesi Konya'yı ziyaret etti. Kılıçdaroğlu'nun ziyaretine dair sosyal medyaya düşen görüntüler, büyük bir izdiham yaşandığını ortaya koydu.Kemal Kılıçdaroğlu, Konya'yı...

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti'nin kalesi Konya'yı ziyaret etti. Kılıçdaroğlu'nun ziyaretine dair sosyal medyaya düşen görüntüler, büyük bir izdiham yaşandığını ortaya koydu.

Kemal Kılıçdaroğlu, Konya'yı ziyaretinde daha önce görülmemiş bir izdihamla karşılaştı. Hatta öyle ki bu yüzden esnaf ziyaretini dahi tamamlayamadı.

Hal böyle olunca görüntüler sosyal medyaya düştü. Görüntülerde Konya halkının büyük bir izdiham yarattığı ve Kemal Kılıçdaroğlu'nu coşkuyla karşılaştığı görüldü.

31 Mart 2019 yılındaki yerel seçimlerde AKP, Konya'da yüzde 70.53 oranında oy almıştı. Ancak görüntülenen izdiham ve Kılıçdaroğlu'na yapılan sıcak karşılayış, sosyal medyada "AKP Konya kalesini kayıp mı ediyor" düşüncelerine yol açtı.

ORC tarafından yapılan bir seçim anketi ise Millet İttifakı'nın Konya'daki oy oranının yüzde 46.4 olduğunu açıklamıştı. Orana pek fazla inanılmazken, Kılıçdaroğlu'nun ziyaretinin görüntüleri, anketlerin doğru olabileceğini ortaya koydu.

Seçim 2023 Haberleri