Ali Dursun İstifa Etti: Memleket Partisi'nin Amacı Muhalefete Kaybettirmek

Memleket Partisi'nin kurucu üyelerinden Ali Dursun, partisinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu.Dursun, açıklamasında "Memleket Partisi'nin amacı seçimleri kazanmak değil, muhalefete seçimi...

Memleket Partisi'nin kurucu üyelerinden Ali Dursun, partisinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu.

Dursun, açıklamasında "Memleket Partisi'nin amacı seçimleri kazanmak değil, muhalefete seçimi kaybettirmektir. Siyasi kariyerimi noktalıyorum" ifadelerine yer verdi.

Muharrem İnce liderliğindeki Memleket Partisi'nden istifa eden Dursun'un açıklaması da oldukça sertti. Sosyal medyadan paylaşım yapan Dursun, şunları kaydetti:

Türkiye Cumhuriyeti Devleti yüzüncü yılında belki de önümüzdeki yüz yıl sonrasına dahi etki edebilecek çok önemli ve kapsamlı bir seçim sürecine adım adım yaklaşmaktadır. Bu sürecin ehemmiyeti ne yazık ki partimizce önemsenmemektedir. Bünyesinde uzun zamandır bulunduğum Memleket Partisi'nde siyaset yaptığım süre içerisinde yaşanan bunca olaya rağmen sükunetimi korudum ama artık vakit adil, şeffaf ve dik durma vaktidir. Bu zamana kadar sessizliğimi korumamın tek sebebi partimin ve genel başkanımız Sn. Muharrem İnce'nin zarar görmemesini istediğimdendir fakat gelmiş  bulunduğumuz noktada sessizliğimi korumam mümkün olmayacaktır.

Son zamanlarda özellikle milletvekilliği adaylık sürecinde yaşanan entrikalar ve teşkilatlardaki yozlaşmalardan ötürü Memleket Partisi'nden istifa etmiş bulunmaktayım.

Sağlıcakla kalın.

Seçim 2023 Haberleri