Bay Kemal Emeklilere Ne Açıkladı?

Bugün emeklilere "Tüm emekli vatandaşlarımızı saat 21.00'de buraya davet ediyorum, konuşmamız lazım." diyen Kemal Kılıçdaroğlu, yeni bir video daha paylaştı.Önceki videolarına benzer bir video çeken Kılıçdaroğlu, yeni videosunda...

Bugün emeklilere "Tüm emekli vatandaşlarımızı saat 21.00'de buraya davet ediyorum, konuşmamız lazım." diyen Kemal Kılıçdaroğlu, yeni bir video daha paylaştı.

Önceki videolarına benzer bir video çeken Kılıçdaroğlu, yeni videosunda emeklilerin bayram ikramiyelerine değindi.

"Emeklilerin bayram ikramiyeleri asgari ücretin altına düşmeyecek. Sana söz, o baharı sana da getireceğim" diyerek emeklilere müjde verdi.

Seçilmesi durumunda emeklilerin bayram ikramiyelerinin asgari ücretle eşitleneceğini kaydeden Kılıçdaroğlu, 2015'te de iki ikramiye verilmesini savunduğunu da konuşmalarına ekledi.

Ayrıca, yine seçilmesi durumunda Kurban Bayramı'nda 8 bin 500 TL alacaklarını, Ramazan Bayramı'ndan eksik kalan 6 bin 500 TL'yi de yine Kurban Bayramı'nda alacaklarını ve çifte bayram yapacaklarını ekledi. Söz konusu 6 bin 500 TL ise bu yıl verlecek olan 2 bin TL'lik bayram ikramiyesiyle asgari ücret farkından kaynaklanıyor.

Seçim 2023 Haberleri