Dilek İmamoğlu'ndan Depremzede Kız Çocuklarına Burs Desteği

Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu, bu yıl sezonu erken açarak depremzedeler için umut olmak amacıyla faaliyetlerine başladı.Yapılan açıklamalara göre 8-20 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinliklerin geliri,...

Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu, bu yıl sezonu erken açarak depremzedeler için umut olmak amacıyla faaliyetlerine başladı.

Yapılan açıklamalara göre 8-20 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinliklerin geliri, "Büyüt Hayallerini" projesine bağışlanacak ve İstanbul'a gelen, üniversitede okuyan depremzedeler için eğitim bursu olarak kullanılacak.

Açılış törenine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu da katılırken, Ekrem İmamoğlu'nun gelişi büyük bir ilgiyle karşılandı.

Etkinlik, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin videosunun gösterimi ile başladı ve Antakya Medeniyetler Korosu'nun konseriyle devam etti. Uzman psikolog Gökhan Çınar da etkinliğe katılarak sahne aldı ve Manuş Baba da kısa bir konser verdi.

Seçim 2023 Haberleri