DSP Hangi İttifakın Adayını Destekleyeceğini Açıkladı

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, bir heyet oluşturarak DSP'yi ziyaret etti. DSP Genel Merkezi'nde Önder Aksakal tarafından karşılanan heyet, görüşmelerin ardından basın mensuplarına...

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, bir heyet oluşturarak DSP'yi ziyaret etti. DSP Genel Merkezi'nde Önder Aksakal tarafından karşılanan heyet, görüşmelerin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yıldırım, DSP'ye birlikte yol yürüyebileceklerini düşündüklerini ve bu teklifi Genel Başkana ilettiklerini belirtti.

Aksakal ise AKP heyetinin seçimlerle ilgili görüş alışverişinde bulunduğunu ve DSP'nin TBMM'de yer alarak katkılarını sunmak istediklerini paylaştığını ifade etti. DSP Başkanlık Kurulu'nun toplantıya çağrıldığı ve AKP'nin ziyaretini tartışacakları bildirildikten sonra saat 14.00'da görüşüldü. Aksakal, AKP Genel Merkezi'ne giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu seçimde desteklenmeye karar verdiklerini açıkladı.

Seçim 2023 Haberleri