Eski Bakan'dan İtiraf Geldi! Muharrem İnce'ye Ne Teklif Edildi?

Eski CHP Milletvekili Fikri Sağlar, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Millet İttifakı'nın adayı olan Muharrem İnce ile bir uzlaşma görüşmesi yaptığını açıkladı.Sağlar, Kemal Kılıçdaroğlu'nun bilgisi ve onayıyla gerçekleştirdiği...

Eski CHP Milletvekili Fikri Sağlar, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Millet İttifakı'nın adayı olan Muharrem İnce ile bir uzlaşma görüşmesi yaptığını açıkladı.

Sağlar, Kemal Kılıçdaroğlu'nun bilgisi ve onayıyla gerçekleştirdiği görüşmede, eski kırgınlıkların bir tarafa bırakılması ve birleşmenin sağlanması için çaba harcadıklarını belirtti.

Gazeteci İsmail Saymaz, Fikri Sağlar'ın yazısının ardından Muharrem İnce'ye yapılan teklifle ilgili detayları paylaştı.

Saymaz, Memleket Partililer ile yaptığı görüşmeye dayanarak, Fikri Sağlar'ın Kemal Kılıçdaroğlu adına beş milletvekilliği teklifi getirdiğini ancak Muharrem İnce'nin bu teklifi reddettiğini belirtti.

Daha sonra Saymaz, Fikri Sağlar ile konuşarak, CHP ile Memleket Partisi arasında bir temasın kurulduğunu, ancak Muharrem İnce'nin talebinin Kemal Kılıçdaroğlu'na fazla geldiğini, bu nedenle de beş milletvekilliği önerildiğini ifade etti.

Seçim 2023 Haberleri