Fatih Erbakan'dan Adnan Oktar Sorularına Yanıt

Cumhur İttifakı'nın üyelerinden Yeniden Refah Partisi (YSP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, geçmiş yıllarda Andan Oktar hakkında söylediklerine dair açıklama yaptı.Kamuoyunda Adnan Hoca olarak bilinen örgüt lideri Adnan Oktar, geçmiş...

Cumhur İttifakı'nın üyelerinden Yeniden Refah Partisi (YSP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, geçmiş yıllarda Andan Oktar hakkında söylediklerine dair açıklama yaptı.

Kamuoyunda Adnan Hoca olarak bilinen örgüt lideri Adnan Oktar, geçmiş yıllarda kişisel olarak işlediği suçlar ve örgüt yöneticiliğinden 8 bin 658 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Oktar'la birlikte örgüt üyelerinin de yargılandığı davalarda tutukluluk hali devam ediyor.

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan'ın ise geçmiş yıllarda örgüt lideri Adnan Oktar hakkında söyledikleri tekrar gündem oldu. Bir programa katılarak Adnan Oktar'la ilgili geçmişte söylediklerine yanıt veren Erbakan, şunları kaydetti:

Adnan Oktar'ın taciz yaptığına dair bir tane görüntü var mı? Ben tabii Adnan Oktar'ı savunacak değilim. Kitapları gayet güzel, gayet yerinde.

Seçim 2023 Haberleri