HÜDA PAR Seçim Kararını Açıkladı

Zekeriya Yapıcıoğlu, "14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan parlamento seçimlerinde AK Parti listelerinden girmek suretiyle seçimlere katılacağız" açıklamasını yaptı ve sözlerine şöyle devam etti:Bu seçimlerde öncelikli...

Zekeriya Yapıcıoğlu, "14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan parlamento seçimlerinde AK Parti listelerinden girmek suretiyle seçimlere katılacağız" açıklamasını yaptı ve sözlerine şöyle devam etti:

Bu seçimlerde öncelikli hedefimiz sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 14 Mayıs’taki seçimlerde yine ipi önde göğüslemesi ve bir dönem daha Türkiye’yi idare etmesidir” diyen Yapıcıoğlu, “Çoğunluk muhalefetin eline geçecekse, bizi zor ve kritik bir süreç bekliyor. Bundan dolayı biz istedik ki meclis seçimlerinde de çoğunluk sağlansın.

Son olarak Zekeriya Yapıcıoğlu, AK Partinin Meclis'te HÜDA PAR'ı güçlü bir şekilde temsil etmesini beklediklerini söyledi.

Cumhur İttifakı Genişledi 

Öte yandan Yeniden Refah Partisi de bugün Cumhur İttifakı'na katıldığını duyurdu. Bundan 4 gün önce Cumhur İttifakı'na katılmak istemediklerini söylerken bugün karar değişti. Fatih Erbakan adaylıktan çekildiğini duyurdu ve Cumhur İttifakı'na katıldıklarını açıkladı.

Seçim 2023 Haberleri