İzmir'de Sandık Güvenliği Zirvesi Yapıldı

DEVA Partisi ev sahipliğinde gerçekleştirilen "Sandık Güvenliği" toplantısında, Millet İttifakı İzmir İl Başkanları bir araya geldi. Toplantıda, sandık görevlilerinin çalışmaları ve CHP tarafından hazırlanan ıslak imzalı...

DEVA Partisi ev sahipliğinde gerçekleştirilen "Sandık Güvenliği" toplantısında, Millet İttifakı İzmir İl Başkanları bir araya geldi. Toplantıda, sandık görevlilerinin çalışmaları ve CHP tarafından hazırlanan ıslak imzalı tutanakların ve sonuçların dijital ortamda genel merkezlere gönderimi konuşuldu.

Toplantıya CHP, İYİ Parti, DEVA Partisi, Demokrat Parti, Saadet Partisi ve Gelecek Partisi İzmir İl Başkanları katıldı. CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, seçmenlerin güvenini kazanmak ve seçimin adil bir şekilde gerçekleştirilmesi adına "Sandıklar ve oyunuz güvende" şeklinde konuştu.

Kimler Toplantıya Katıldı? 

Sandık güvenliğini konu alan toplantıya CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, Demokrat Partisi İzmir İl Başkanı Serdar Faralyalı, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran ve Gelecek Parti İzmir İl Başkanı Onur Sivaslı katıldı.

Seçim 2023 Haberleri