Karamollaoğlu Seçim Sonucunu Tahmin Etti

Adayların belirlenmesinin ardından gözler milletvekili seçimlerinde nasıl aday çıkarılacağına odaklanırken, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, seçim sonucuna yönelik önemli bir tahminde bulundu.İktidar cephesinde...

Adayların belirlenmesinin ardından gözler milletvekili seçimlerinde nasıl aday çıkarılacağına odaklanırken, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, seçim sonucuna yönelik önemli bir tahminde bulundu.

İktidar cephesinde de devam eden liste tartışmalarının yanı sıra, Yeniden Refah ve HÜDA PAR ile ittifakını genişleten AK Parti'nin kararının seçimi nasıl etkileyeceği gündemde. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ise Millet İttifakı'nın Meclis seçimlerinde çoğunluk sağlayabilmek iş birliği yapmasına dikkat çekti.

AK Parti'nin Cumhur İttifakı'nı genişletme adımlarına “Tayyip Bey'i şu an birazcık panik içinde görüyorum. Kaybetme ihtimalinin arttığını görüyorum” diyen Karamollaoğlu, Muharrem İnce ve Sinan Oğan'ın adaylıklarına şunu dedi:

Bir netice alınmayacağını bilmenize rağmen böyle bir ısrarda bulunmanız seçim neticesini, doğrudan doğruya Cumhurbaşkanlığı seçimini etkilemeye matuf bir çıkış.

Daha sonra da HDP'nin aday çıkarmamasına da "mantıklı tavır" yorumunu yaptı.

Seçim Nasıl Sonuçlanacak? 

İddialı bir seçim olacağını aktaran Karamollaoğlu, tüm risklere karşı seçim sonucunun Kemal Kılıçdaroğlu leyhine sonuçlanacağını söyledi:

Bu seçim tahminlerin ötesinde bir netice verecek. Birinci turda kazanma ihtimali var. Kılıçdaroğlu'nun tahminlerden daha fazla oy alacağını ve fark ortaya koyacağını zannediyorum.

Seçim 2023 Haberleri