Kılıçdaroğlu'ndan Kendisi ve Erdoğan İçin Destek İstedi

Kemal Kılıçdaroğlu ile karşılaşması sonrasında bir tablo uzatan Özçalık, kendisine ve Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan'a destek istedi. Kemal Kılıçdaroğlu ise Özçalık'ın uzattığı tabloyu kabul etmeyerek...

Kemal Kılıçdaroğlu ile karşılaşması sonrasında bir tablo uzatan Özçalık, kendisine ve Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan'a destek istedi. Kemal Kılıçdaroğlu ise Özçalık'ın uzattığı tabloyu kabul etmeyerek bir fotoğraf çektirdi.

Bir dizi ziyaret kapsamında Kılıçdaroğlu, Konya Ereğli'deki Atatürk Spor Salonu'nda yapılan Millet Buluşması programında partililer ve vatandaşlarala bir araya geldi.

Millet Buluşması'nın ardından Kılıçdaroğlu, salondan ayrılmak üzereyken AK Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Ramazan Özçalık ile karşılaştı.

Kendine ve Cumhur İttifakına Kılıçdaroğlu'ndan Destek İstedi 

AKP'li Özçalık, daha öncelerde hazırladığı bir hediyeyi Kemal Kılıçdaroğlu'na uzattı. Bir tablo uzatan Özçalık'ın hediyesini Kılıçdaroğlu kabul etmedi. Bunun yerine birlikte bir fotoğraf çektirdi. Özçalık ise Kılıçdaroğlu'ndan hem kendisi hem de Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi:

Sayın Genel Başkanım, öncelikle Ereğli'ye hoş geldiniz diyorum. Ben AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı olarak, Cumhurbaşkanımıza ve şahsıma destek bekliyorum ve bu hediyeyi size takdim ediyorum.

Çekilen fotoğrafın ardından ise Kılıçdaroğlu, vatandaşlarla ilgilenmeye devam etti.

Seçim 2023 Haberleri