Perinçek Erdoğan'la Görüşmesiyle İlgili Ne Dedi?

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, imza yarışında başarılı olamadığından, Cumhur İttifakı'na katılmak için Erdoğan'la görüştü. Ancak talebine olumlu yanıt alamadı. Olumsuz yanıtı da "HÜDA PAR'ı tercih ettiklerine...

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, imza yarışında başarılı olamadığından, Cumhur İttifakı'na katılmak için Erdoğan'la görüştü. Ancak talebine olumlu yanıt alamadı. Olumsuz yanıtı da "HÜDA PAR'ı tercih ettiklerine göre... Sonuç açık" şeklinde açıkladı.

Kendisinin talebi üzerinde Recep Tayyip Erdoğan'la görüştüklerini aktaran Perinçek Cumhur İttifakı'na katılmak istediklerini ancak HÜDA PAR nedeniyle kabul edilmediğini söyledi:

AK Parti, MHP ve Vatan Partisi, Türkiye'ye çok önemli bir mesaj olur. Türkiye'nin bu zorluklardan çıkışı konusunda bir kararlılığa Sayın Cumhurbaşkanımızın önderlik edebilir. Türkiye'nin köklü çözümü olurdu.

Amerika'dan korktukları için bunu yapamıyorlar. HÜDA PAR'ı Şeyh Saitleri Seyit Rızaları tercih ediyorlar. Ama Atatürk geleneğini tercih edemiyorlar.

HÜDA PAR'ı tercih ettiklerine göre... Sonuç açık.

Seçim 2023 Haberleri