Şaşırtan Seçim Oranı: Yüzde 56 ile Bitecek

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, adaylığı sonrasında siyasi partilere destek ziyaretleri gerçekleştirirken, vaktinin büyük bir bölümünü deprem bölgesine ayırdı.Kılıçdaroğlu'nun yakın çalışma...

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, adaylığı sonrasında siyasi partilere destek ziyaretleri gerçekleştirirken, vaktinin büyük bir bölümünü deprem bölgesine ayırdı.

Kılıçdaroğlu'nun yakın çalışma ekibi ise önümüzdeki günlerde hızlanacak olan seçim kampanyasında "az miting, çok ziyaret" prensibiyle ilerleneceğini bildirdi.

Siyasi partilerle görüşmelerin devam edeceğini aktaran Millet İttifakı, başta kadınlar ve gençler olmak üzere toplumun farklı kesimleriyle etkinlikler yapacak.

Türkiye'nin en kritik seçimlerinden biri olacak olan 14 Mayıs seçimlerinde Kılıçdaroğlu'nun ekibi, seçimi yüzde 56 oranla Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazanacağını öngörüyor.

Deprem bölgesindeki incelemeleri ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Kılıçdaroğlu, ekibinin aktardıklarına göre seçim kampanyası boyunca da aynı tutumu sergileyecek.

Vatandaşların sorunları için çözüm önerileri sunup halkın güvenini kazanmaya çalışacak olan Kılıçdaroğlu, yaşanan zorlu koşullarda güçlü bir liderlik sergilemeyi planlıyor.

Seçim 2023 Haberleri