AK Parti İstanbul İl Teşkilatı 1 Milyon Haneyi Ziyaret Etti

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri yaklaşırken saha çalışmalarının arttığı ifade edildi.Açıklamada, AK Parti İstanbul Teşkilatının...

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri yaklaşırken saha çalışmalarının arttığı ifade edildi.

Açıklamada, AK Parti İstanbul Teşkilatının "Yüz Yüze 100 Gün", "İstanbul'un Sözü: Birlik İrade Zafer", "Türkiye'nin En Büyük Ailesi Seninle Güzel" kampanyaları başta olmak üzere, uzun zamandır sahada aktif çalışma yürüttüğü belirtildi.

AK Parti İstanbul Teşkilatının 15-16 Nisan'da 1 milyon hane ziyareti hedefi koyduğun altı çizilen açıklamada, şöyle denildi:

"98 milletvekili adayı ve İstanbul Teşkilatı'nın tamamının katılımıyla 39 ilçede eş zamanlı harekete geçildi. Mahalle mahalle, sokak sokak gezilerek vatandaşların kapısı çalındı. Evlere, iş yerlerine, derneklere ziyaretler yapıldı. Sadece 2 günde toplamda 1 milyon hane ziyaret edildi. Bu özelliğiyle kısa sürede eş zamanlı gerçekleştirilen hane ziyaretleri bazında siyasi tarihte eşine rastlanmayacak bir başarı olarak şimdiden kayıtlara geçti. Hatırlanacağı üzere AK Parti İstanbul Teşkilatı, geçtiğimiz yaz döneminde 'Yüz Yüze 100 Gün' kampanyası süresince 4,5 milyon haneyi ziyaret etmişti."

Açıklamada görüşleri belirtilen AK Parti İstanbul Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Ömer Faruk Kalaycı, "Biz sadece bugün değil, her zaman sahada olan bir partiyiz. Seçmenlerimizin tamamına ulaşmayı arzu ediyoruz. Sahada olmaya devam edeceğiz, görüyoruz ki bizim dışımızda da sahada başka bir parti yok. Çalışmadan ve gayret göstermeden sonuç almak mümkün değil. Biz yine rakibimizin ne yaptığıyla değil, AK Parti ile ilgileniyoruz. Sahada olmaya devam edeceğiz." dedi.

Siyaset Haberleri