AK Parti'den Kılıçdaroğlu'nun Adaylığının Açıklanmasına İlişkin 'Tarihi Utanç' Tepkisi

Altılı Masa'nın adayını açıklamasından sonra AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'dan açıklamada bulundu. Bülent Turan, Kılıçdaroğlu'nun adaylığının Saadet Partisi Genel Merkezi önünde duyurulmasını "tarihi bir utanç"...

Altılı Masa'nın adayını açıklamasından sonra AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'dan açıklamada bulundu. Bülent Turan, Kılıçdaroğlu'nun adaylığının Saadet Partisi Genel Merkezi önünde duyurulmasını "tarihi bir utanç" olarak değerlendirdi.

Ankara'da saatler süren toplantıdan Saadet Partisi Genel Merkezi önünde adayını açıklayan Millet İttifakı'na, AK Parti cephesinden yorum geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Altılı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanmasından sonra AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'dan açıklama geldi. "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı hayırlı olsun, en iyi hakem millettir." sözlerini kullanan Turan'ın açıklaması şu şekilde:

"Ancak tek parti ve darbe dönemleri hariç iktidar olamayan CHP adayının Milli Görüş'ün güya temsilcisi SP’de açıklanması SP için tarihi utançtır Sonuç ne olursa olsun, bu durum ömür boyu yüzlerine çarpılacak!" 

Siyaset Haberleri