AK Parti'den Zehir Zemberek Sözlerle İstifa Etmişti! CHP'ye Geçti

AK Parti'den "Orada durmak istemiyorum" ifadesiyle istifa eden Şanlıurfa Viranşehir Belediye Meclis Üyesi Münir Kanar, CHP'ye geçti.AK Parti’den istifa ederek bağımsız olan Münir Kanar'ın CHP'ye geçişini CHP Şanlıurfa Milletvekili...

AK Parti'den "Orada durmak istemiyorum" ifadesiyle istifa eden Şanlıurfa Viranşehir Belediye Meclis Üyesi Münir Kanar, CHP'ye geçti.

AK Parti’den istifa ederek bağımsız olan Münir Kanar'ın CHP'ye geçişini CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık sosyal medya hesabından duyurdu.

"Hiçbir Kararda Bize Danışılmıyor" Demişti

Münir Kanar, Nisan'da “Ben orada artık bu şekilde durmak istemiyorum. 18 encümen var, hiçbir kararda bize danışılmıyor. En iyisi oradan çıkmak daha mantıklı” ifadeleri ile istifasını açıklamıştı.

Kanar’ın parti rozetini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu taktı.

CHP'li Aziz Aydınlık, Kanar'ın CHP'ye katılmasını Twitter hesabından paylaşım yaparak duyurdu. Aydınlık'ın paylaşımındaki ifadeler şöyle:

"Adalet ve Kalkınma Partisi'nden istifa ederek partimize katılım sağlayan Viranşehir Belediye Meclis Üyesi Münir Kanar'a rozetini Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu taktı. Viranşehir için, partimiz için hayırlı uğurlu olsun."

İşte Aziz Aydınlık'ın Paylaşımı:

Siyaset Haberleri