Akşener, İmamoğlu'ndayız Paylaşımı İle Sosyal Medyayı Salladı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yurt gezilerine devam ediyor. Farklı illerde vatandaşlarla buluşan Akşener, bugün Adana'nın Kozan ilçesinde temaslarda bulundu. Kozan'ın ardından İmamoğlu ilçesine geçen İYİ Parti Lideri,...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yurt gezilerine devam ediyor. Farklı illerde vatandaşlarla buluşan Akşener, bugün Adana'nın Kozan ilçesinde temaslarda bulundu. Kozan'ın ardından İmamoğlu ilçesine geçen İYİ Parti Lideri, sosyal medya hesabından o anlara ilişkin görüntüleri paylaştı.

''İmamoğlu'ndayız''

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Adana'nın İmamoğlu ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Sosyal medya hesabından ilçe gezisine dair paylaşım yapana Akşener ''İmamoğlu'ndayız'' notunu düşünce, sosyal medyada gündem oldu. Pek çok kullanıcı, Akşener'in bu paylaşımının Ekrem İmamoğlu'nun adaylığı için bir mesaj olarak yorumladı.

Altılı Masa 14 Kasım'da Toplanacak

Haziran 2023 seçimlerine sayılı aylar kala, Altılı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı olarak kimi göstereceği, ortak bir aday çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor. Kulislerde konuya ilişkin pek çok iddia bulunsa da resmi bir açıklama henüz yapılmadı. Meral Akşenir'in, 14 Kasım'daki toplantı öncesi yaptığı ''İmamoğlu'ndayız'' paylaşımı da manidar bulundu.

Siyaset Haberleri