Altılı Masanın Cumhurbaşkanı Adayı Kim Olacak? Flaş İsim Gündeme Bomba Gibi Düştü

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için 6 aydan da az bir süre kaldı. Cumhur İttifakı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı aday olarak gösterirken altılı masanın adayının kim olacağı henüz netlik kazanmadı. Altını masanın...

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için 6 aydan da az bir süre kaldı. Cumhur İttifakı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı aday olarak gösterirken altılı masanın adayının kim olacağı henüz netlik kazanmadı. Altını masanın Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı tartışmaları gündemde yerini korumaya devam ediyor. Kulislerde konuşulan iddialarda altının masanın adayı olacak kişi dikkat çekti.

Anketlerde ve vatandaşlar arasında Cumhurbaşkanı adayı için en çok konuşulan isimlerden biri Ankara kulislerinde de konuşulmaya başlandı. Kulislerde, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı adayı olarak ön planda olduğu, ancak siyasi polemiklerle yıpratılmaması adına şimdiden aday gösterilmediği konuşuluyor.

Önceki günlerde Mansur Yavaş bir üniversitede katıldığı etkinlikte de "Cumhurbaşkanı adayı olacak mısınız?' şeklindeki soruya, " Altılı Masa'nın görevi, biz o ne derse ona uyacağız" şeklinde yanıt vermişti. Öte yandan, sokak desteğini alan Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı adayı olması durumunda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener destek olacağını açıkça belirtmiş, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'da böyle bir durumda 6'lı masa ile ittifak yapmamalarına rağmen Mansur Yavaş'ı destekleyeceğini ifade etmişti.

Siyaset Haberleri