Devlet Bahçeli, AK Parti'nin HDP'yi Ziyaret Etmesi Hakkında Açıklama Yaptı! İşte O Açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, başörtüsünü serbestliğinin yasa ile güvence altına alınması için TBMM'ye yasa teklifi vereceklerini açıklamasının ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,...

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, başörtüsünü serbestliğinin yasa ile güvence altına alınması için TBMM'ye yasa teklifi vereceklerini açıklamasının ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başörtüsünün anayasa ile güvence altına alınması gerektiğini belirtmiş ve düzenleme için AK Parti çalışmalara başlamıştı. Anayasa düzenlemesi konusunda Meclis'te grubu bulunan partileri ziyaret eden AK Parti heyeti, HDP'ye ziyaret gerçekleştirmiş ve MHP'nin bu konuda nasıl bir tutum alacağı merak edilmişti. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, birkaç gündür süregelen tartışmalar hakkında açıklamalar bulundu.

''Son Derece Doğal ve Doğru Bir Adımdır''

Siyaset dünyası, MHP Lİderi Devlet Bahçeli'nin yapacağı açıklamayı birkaç gündür merakla bekliyordu. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti heyetinin anayasa değişikliği için HDP'yi ziyaret etmesi hakkında, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, söz konusu ziyaret için  ''Son derece doğal ve doğru bir adımdır" ifadelerini kullandı.

Siyaset Haberleri