Bahçeli'nin Altılı Masa'dan Cumhurbaşkanı Adayını Kim? MHP Lideri Bakın Kimi İşaret Etti

2023 Türkiye genel seçimleri ve 2023 Türkiye cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turu için geri sayım başladı. Seçime az bir zaman kala Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayının hali hazırdaki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan...

2023 Türkiye genel seçimleri ve 2023 Türkiye cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turu için geri sayım başladı. Seçime az bir zaman kala Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayının hali hazırdaki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğu bilinirken Millet İttifakı'ndaki partilerin oluşturduğu 6'lı masanın cumhurbaşkanı adayının kim olacağı henüz netlik kazanmadı.

Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nu Mu İşaret Etti?

6'lı masanın cumhurbaşkanı adaylarına ilişkin bugüne dek çok sayıda tahmin yapıldı. Son olarak 6'lı masanın adayına dair bir açıklama MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den geldi. MHP lideri Bahçeli, 6'lı masanın adayına ilişkin anket yapılacağı yönündeki haberleri değerlendirdi. Bahçeli, "Bana sorulursa tercihim sınıf arkadaşım." şeklinde konuştu.

Öte yandan Devlet Bahçeli'nin sınıf arkadaşının CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu olduğu biliniyor. Bahçeli'nin bu yorumu ile Kılıçdaroğlu'nun işaret edip etmediği ise bilinmiyor.

Siyaset Haberleri