Cumhurbaşkanı Erdoğan Siyaseti Bırakacak Mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış törenleri için Samsun'a gitti. Samsun'daki toplu açılış töreninde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış törenleri için Samsun'a gitti. Samsun'daki toplu açılış töreninde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda Vezirköprü Devlet Hastanesi, Asarcık-Kavak Yolu, 19 Mayıs Üniversitesi Ballıca Kampüsü ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde söz aldı ve katılımcılarla birlikte tüm halka seslendi.

Açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 seçimlerine de değindi. Uzun seneler Türkiye'yi yöneten kişi olarak hata ve eksikliklerinin olabileceğini ifade eden Erdoğan, 2023 yılının Haziran ayında gerçekleştirilecek genel seçimlerde son kez Cumhurbaşkanı adayı olacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı, "2023'te milletten kendi adımıza son kez istediğimiz destekten alacağımız güçle Türkiye Yüzyılı inşasını başlatıp bu kutlu bayrağı gençlere teslim edeceğiz" şeklinde konuştu.

'Kutlu Bayrağı Gençlerimize Teslim Edeceğiz'

"Türkiye Yüzyılı ile yeni ve daha büyük atılımın müjdesini sizlerle paylaşıyoruz. 2023'te milletimizden kendi adımıza son defa istediğimiz destekten alacağımız güçle Türkiye Yüzyılı'nın inşasını başlatıp bu kutlu bayrağı gençlerimize teslim edeceğiz. Gençler hanımlar sizden çok daha güçlü çıkıyor. İşte 2023'e böyle yürüyeceğiz. Büyüklerimizden devraldığımız Türkiye ile gençlere devredeceğimiz Türkiye'deki asırlık farkı herkes görmektedir."

Öte yandan Erdoğan'ın Türkiye Yüzyılı'na Dair Açıklamaları da Şu Şekilde:

"Şimdi Türkiye farklı bir ülke, Türkiye emir alan değil, emir veren bir ülke. Her küresel kriz ülkemizin sahip olduğu gücün daha fazla anlaşılmasını kılıyor. Dünyanın dört bir yanına ürettiğimiz aşıları biz gönderdik. Çünkü biz veren eldik, veren el alan elden hayırlıdır. Küresel Emtia ve tedarikte üretim altyapımızın gücünü gördük. İstihdam kapasitemizin gücünü gördük. Enerji krizinde imkanlarımızın gücünü gördük.

Bunun adı Türkiye Yüzyılı. Bunu beraber kuracağız. Bu topraklardaki son devletimiz Cumhuriyeti ilan ederken kurduğumuz hayalleri bir asır sonra gerçeğe dönüştürmenin şu anda eşiğindeyiz. Altın kıymetindeki yılların, heba edilen yılların hesabını sorabiliriz. Ülkemizin sadece geçtiğimiz 10 yılında olup bitenler dahil bu kadim mücadelenin ne kadar derin olduğunu, acımasız yürütüldüğünü göstermeye yeterlidir."

Siyaset Haberleri