Ersan Şen Kılıçdaroğlu'na Neden Karşı Çıktı? Ersan Şen'den Açıklama Geldi

Millet İttifakı aday belirleme sürecinde İyi Parti cephesinde Ersan Şen'in adı da çok konuşulmuştu.Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adaylığının açıklanmasının ardından Ersan Şen'den bu kez de 'Adalet Bakanı...

Millet İttifakı aday belirleme sürecinde İyi Parti cephesinde Ersan Şen'in adı da çok konuşulmuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adaylığının açıklanmasının ardından Ersan Şen'den bu kez de 'Adalet Bakanı olma' çıkışı gelmesinden sonra ünlü hukukçu yine katıldığı canlı yayında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Ersan Şen, Habertürk canlı yayınında gazeteci Faruk Aksoy'un kendisine sorduğu "Siz niye bu kadar Kılıçdaroğlu'na karşısınız?" sorusuna "Bakın Kılıçdaroğlu'na karşı olduğum argümanları söyledim. Bugüne kadar dinleyip anlamadıysan ben ne yapabilirim. Birçok yayına katıldık birlikte. Şu anda zaman sorunum var diye bunları tekrar bana anlattırmaya çalışma. Ben başka cümleler söyleyeceğim" dedi.

Şen, daha sonra "Kılıçdaroğlu'nun yaşına da karşıyım, duruşuna da karşıyım, ikna edici olmamasına karşıyım, CHP'nin genel başkanı olduğu halde tabanın bu kadar tartışma açmasına karşıyım" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Şen "Bugün CHP'nin genel başkanı eğer İmamoğlu olsaydı biz aday meselesini bir yıl önce çözmüştük" şeklinde konuştu.

Siyaset Haberleri