İmamoğlu'na Saldıran Kimdi? Flaş İsim İddiası

Erzurum'da yapılan ve Ekrem İmamoğlu'nun otobüsüne taşlı saldırıya ilişkin süreç devam ederken, Yeni Şafak Gazetesi olayı gerçekleştirenlerden birinin istihbarat biriminde görevli olduğunu öne sürdü.Buna göre, saldırıyı...

Erzurum'da yapılan ve Ekrem İmamoğlu'nun otobüsüne taşlı saldırıya ilişkin süreç devam ederken, Yeni Şafak Gazetesi olayı gerçekleştirenlerden birinin istihbarat biriminde görevli olduğunu öne sürdü.

Buna göre, saldırıyı yapanlardan biri olan Uzman Çavuş Muhammet Akif K.'nın Merkez Komutanlığı'nın istihbarat biriminde görev yaptığı ifade ediliyor.

Akif K.'nın FETÖ'den işlem gördüğü ancak halen aktif olarak istihbarat biriminde görev yaptığına dikkat çekilen haberde, şöyle denildi:

’FETÖ’den işlem gören Muhammet Akif K.,’nın hala aktif olarak görevde olduğu öğrenildi. K.’nın FETÖ’den işlem görmesine rağmen pasif bir birime alınmayıp hala en kritik birim olan istihbaratta bulunması ise şaşırttı. Dün sabah saatlerinde gözaltına alınan K. polis ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.’’

Akif  K. dün sabah saatlerinde gözaltına alınmış ve polis ifadesinin ardından adliyeye sevk edilmişti

Siyaset Haberleri