Kılıçdaroğlu ve Akşener'den Ahlatlıbel Zirvesi! Beraber Yemek Yediler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gerçekleştirilen görüşmede bir araya geldi.Saraçhane mitinginin ardından iki liderin karşılıklı açıklamaları, "CHP ve İYİ Parti arasında...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gerçekleştirilen görüşmede bir araya geldi.

Saraçhane mitinginin ardından iki liderin karşılıklı açıklamaları, "CHP ve İYİ Parti arasında gerginlik mi var?" sorusunu akıllara getirmişti.

Kılıçdaroğlu, görüşmenin gerçekleştirileceği Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Tesisleri'ne saat 19.33'te ulaştı. 10 dakika sonra ise Akşener tesise giriş yaptı.

2 Saat 15 Dakika Süren Görüşme

Görüşme 2 saat 15 dakika sürdü. Liderler görüşme sonrası herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Görüşmede, son zamanlarda iki parti arasında yaşanan gerginlik konularının ele alınması bekleniyordu. Öte yandan, iki liderin, “adaylık tartışmalarının” da gündeme geleceği beklentisi dile getiriliyordu.

Kılıçdaroğlu, görüşme öncesinde Merkez Yürütme Kurulu'nu (MYK) olağanüstü topladı ve kurmaylarıyla kısa bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Ahlatlıbel, altı siyasi partinin buluşmasıyla meydana getirdiği ve kamuoyunda 'Altılı Masa' olarak bilinen toplantıların ilkine ev sahipliği yapmıştı. CHP'nin çağrısıyla 12 Şubat 2022 tarihinde bir araya gelen muhalefet liderlerinin zirvesi beş buçuk saat boyunca devam etmişti.

Siyaset Haberleri