Meclis'te Milletvekilleri Birbirine Girdi! İYİ Partili Vekil Hastaneye Kaldırıldı

TBMM Genel Kurulu'nda yürütülen bütçe görüşmeleri esnasında manzara yine değişmedi. Her sene olduğu gibi bu sene de benzer anlar yaşandı.AK Parti ve İYİ Partililer arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Meclis'te...

TBMM Genel Kurulu'nda yürütülen bütçe görüşmeleri esnasında manzara yine değişmedi. Her sene olduğu gibi bu sene de benzer anlar yaşandı.

AK Parti ve İYİ Partililer arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Meclis'te arbede yaşandı. Gerginliğin sürmesi sonucu Genel Kurul'a 10 dakika ara verildi. Araya girilince AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Örs'e yumruk attı. Kafasında açılma olan İYİ Partili Örs hastaneye kaldırıldı.

İYİ Partili Hüseyin Örs ile AK Partili Zafer Işık ile yumruklaşması sonucu Işık'ın parmağındaki yüzük sebebi ile Örs'ün kafasında açılma olduğu belirtildi. Kalp problemi olduğu ifade edilen Örs, kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alındı.

TBMM'de Kavgalar Dün de Yaşandı

Meclis Genel Kurulu'nda geçtiğimiz gün başlayan bütçe görüşmelerinde de kavgalar meydana gelmişti. Genel Kurul'da AK Parti ile CHP milletvekilleri arasında arbede yaşandı. Milletvekillerinin kavgası diğer milletvekillerinin araya girmesiyle son bulmuştu. Hükümet adına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay konuşma yaparken, CHP adına ise Genel Başkan Kemal Kılıçdaoğlu kürsüye çıktı. Kılıçdaroğlu'nun kürsüde hükümete yönelik eleştirilerine AK Partililerden büyük tepki geldi.

Siyaset Haberleri