Muharrem İnce Bayram Namazını Memleketinde Kıldı

Memleketi Yalova merkeze bağlı Elmalık köyündeki camide Ramazan Bayramı namazını kılan Muharrem İnce, cemaatle bayramlaşmasının ardından mezarlığa gitti.Köy mezarlığında babası, dedesi ve ninesinin de aralarında olduğu...

Memleketi Yalova merkeze bağlı Elmalık köyündeki camide Ramazan Bayramı namazını kılan Muharrem İnce, cemaatle bayramlaşmasının ardından mezarlığa gitti.

Köy mezarlığında babası, dedesi ve ninesinin de aralarında olduğu yakınlarının kabirlerine ziyaret gerçekleştiren İnce, dua etti. İnce, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bayramların toplumsal hayattaki önemini dile getirdi.

İncenin açıklaması şu şekilde:

"Bayramlar kucaklaşma işidir, dostluktur, yürek yüreğe olmaktır. Bayramlar, etnisiteleri, mezhepleri, ayrıcalıkları konuşma işi değildir. Bayramlar sarılmaktır. Bu vesile ile bütün milletimizin, İslam aleminin bayramını kutluyorum, bütün insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. Bir kez daha Atatürk'e, şehitlerimize, Cumhuriyetimize saygılarımı, şükranlarımızı sunuyorum. Bayrağımız göklerde dalgalanıyorsa, günde beş vakit ezan özgürce okunuyorsa bu Atatürk'ün, şehitlerimizin sayesindedir. Onları bir kez daha minnetle anıyorum."

Konuşmadan sonra gazetecilere dünyaya geldiği evi gösteren İnce, ilk bayram ziyaretini annesi Zekiye İnce'nin evine giderek gerçekleştirdi.

Siyaset Haberleri