Abdullah Avcı Valerien Ismael'e Göndermede Bulundu

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Süper Lig'İn 10. haftasında karşı karşıya geldikleri ve 2-2 berabere kaldıkları Beşiktaş maçından sonra açıklamalar yaptı. Abdullah Avcı, maçla ilgili açıklamasında Beşiktaş...

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Süper Lig'İn 10. haftasında karşı karşıya geldikleri ve 2-2 berabere kaldıkları Beşiktaş maçından sonra açıklamalar yaptı. Abdullah Avcı, maçla ilgili açıklamasında Beşiktaş taraftarının teknik direktör Valerien Ismael'e istifa çağrısı yapmasını da değerlendirdi.

Avcı, Beşiktaşlıların tepkisiyle ilgili, "Beşiktaş'ta teknik direktörlük yaptım, gurur duyuyorum. Sonuna kadar saygım var. Trabzonspor'dayım, Türkiye'nin en büyük takımlarından birindeyim. Dışarıdaki sürü psikolojisine bakmıyorum. Bana Beşiktaş formasını hediye ettiler, oğluma götüreceğim. Aslında Bartın'a bakalım. Kimsenin ailesi, kötülükleri hak etmiyor. Ne oldu? Maç oynadık, bu mu? Beşiktaş'a büyük saygım var. Üstümde Trabzonspor ceketi var, belki yarın bir gün ceket çıktığında, ben de konuşurum." şeklinde konuştu.

Spor Haberleri