Acun Ilıcalı Açıkladı! Büyük Maç Depremzedeler İçin Şifresiz Yayınlanacak

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem, 10 ilde yıkıma yol açtı. Depremin hemen ardından, yurt genelinde çeşitli yardım kampanyaları organize edildi. Bu kapsamda, Acun Ilıcalı da sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.Trabzonspor...

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem, 10 ilde yıkıma yol açtı. Depremin hemen ardından, yurt genelinde çeşitli yardım kampanyaları organize edildi. Bu kapsamda, Acun Ilıcalı da sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Trabzonspor Maçı Şifresiz Yayınlanacak

Acun Ilıcalı, 16 şubat tarihinde oynanacak olan Trabzonspor - Basel mücadelesi ile ilgili açıklamada bulundu. Ilıcalı, maçın TV8'den yayınlanacağı ve reklam gelirlinin de depremzede vatandaşlar için kullanılacağını belirtti. Söz konusu paylaşımda ''Trabzonspor-Basel maçını 16 Şubat Perşembe günü TV8'den yayınlayacağız. Reklam gelirleri depremzede vatandaşlarımız için kullanılacaktır.'' ifadeleri yer aldı.

Trabzonspor da Bağış Yapacak

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağoğlu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Basel maçının tüm gelirlerinin AFAD'a bağışlanacağını duyurdu. Başkan Ağoğlu açıklamasında ''Hepinizin de bildiği gibi 16 Şubat Perşembe günü saat 20.45'te UEFA Konferans Ligi takvimi dahilinde oynamak zorunda olduğumuz bir maçımız var. Bu maçta Trabzonspor'un, Trabzonluların hassasiyetlerini gösterebileceği ve bu yardımların devamlılığını, sürekliliğini temin edecek bir faaliyet içerisinde bulunmasından kaynaklanan düşüncemizle birlikte bu maçımızın tüm gelirini AFAD'a bağışlamak ve yaraları maddi anlamda bir ölçü de olsun sarabilmek için bir karar almış bulunuyoruz. Burada en büyük özveriyi kombine bilet sahipleri olan siz değerli Trabzonsporlulardan bekliyoruz. Bir defaya mahsus olmak üzere kombine biletlerimizi bir kenara bırakıp bilet alıp bu maça gelerek ve bu maçtan elde edilecek gelirle yaraları bir ölçüde de olsun sarabilmek için sizlerin yardımına ihtiyacımız var.'' dedi.

Spor Haberleri