Acun Ilıcalı'dan Kötü Haber Geldi! Hayranları Çok Üzülecek

Ünlü isim Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'de oynayan Fenerbahçe'den kiralanan Dimitrios Pelkas'ın sakatlığı için açıklamada bulundu.Hull City, Championship'e hızlı bir giriş yapmasının ardından üst üste kötü sonuçlar...

Ünlü isim Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'de oynayan Fenerbahçe'den kiralanan Dimitrios Pelkas'ın sakatlığı için açıklamada bulundu.

Hull City, Championship'e hızlı bir giriş yapmasının ardından üst üste kötü sonuçlar alarak küme düşme eşiğine gelmişti.

Fenerbahçe'den İngiliz ekibine kiralanan Dimitrios Pelkas için Acun Ilıcalı'dan sakatlık açıklaması geldi.

NTV Spor'de yer alan habere göre, ünlü isim bugün Dünya Kupası Yarı Finallerinin oynanacağı Katar'ın başkenti Doha'da uluslararası spor kanalı Sky Sports News kanalının canlı yayınına katıldı.

3 Ay Sahalardan Uzak Kalacak

Hull City kulübünün sahibi Acun Ilıcalı, özel röportajda takımı ile alakalı açıklamalar yaptı. Ilıcalı, Pelkas'ın sakatlığı sebebiyle 3 ay sahalardan uzak kalacağını ifade etti.

Ilıcalı, "Ligde hak ettiğimiz yerde değiliz, sezon başında 13 sakatımız vardı şu anda sadece 4-5 kaldı. Watford maçının başında Pelkas sakatlandı. Kendisi 3 ay sahalardan uzak kalacak. Kaliteli bir takımımız harika taraftar kitlemiz var, tek ihtiyacımız olan şey sakat oyuncularımızın geri dönmesi" şeklinde konuştu.

29 yaşındaki Pelkas, 30 Haziran 2023 tarihinde Fenerbahçe'ye dönecek.

Championship'te bu sezon 15 maça çıkan Pelkas, 2 gol ve 1 asistlik katkı sağladı.

Spor Haberleri