Ahmet Çakar: Seçime 1 Ay Kaldı Seni Başkan Yaptırmayacağız

Eski hakem Ahmet Çakar canlı yayında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi hakkında çok konuşulacak iddialarda bulunurken “Seçime 1 ay kaldı seni başkan yaptırmayacağız” ifadesini kullandı.Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet...

Eski hakem Ahmet Çakar canlı yayında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi hakkında çok konuşulacak iddialarda bulunurken “Seçime 1 ay kaldı seni başkan yaptırmayacağız” ifadesini kullandı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ile ilgili çıkan iddialar konuşuluyor. Beyaz TV’deki Beyaz Futbol programında söz alan FİFA kokartlı eski hakem Ahmet Çakar da Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye yüklendi.

Süper Lig’de yaşanan hakem hataları üzerinden Mehmet Büyükekşi’yi eleştiren Ahmet Çakar MHK Başkanı Lale Orta’nın da “Mayın eşeği” olarak kullanıldığını belirtti.

Ahmet Çakar konuşmasının devamında Mehmet Büyükekşi’nin çok kurnaz bir adam olduğunu belirtirken yaptığı hamlelerin bir sebebi olduğunu dile getirdi ve “ Ben neyin peşinde olduğunu biliyorum. 1 Ay sonra seçim var kazanamayacaksın. Seni Başkan yaptırmayacağız” şeklinde konuştu.

Spor Haberleri