Akhisar Demirspor 11 Futbolcu Tarafından Dolandırıldı!

Bursa'da Bölgesel Amatör Lig 14. Grup'ta mücadele eden Akhisar Demirspor, sezon başında ödemelerini alan futbolcuların farklı takımlarla anlaşması ve ödemelerini teslim etmemesi üzerine 11 futbolcusuna karşı yasal işlem başlattı.Geçtiğimiz...

Bursa'da Bölgesel Amatör Lig 14. Grup'ta mücadele eden Akhisar Demirspor, sezon başında ödemelerini alan futbolcuların farklı takımlarla anlaşması ve ödemelerini teslim etmemesi üzerine 11 futbolcusuna karşı yasal işlem başlattı.

Geçtiğimiz sezon Bursa Süper Amatöre Küme Play-Off'da performansı sayesinde Bölgesel Amatör Lig'e yükselen Akhisar Demirspor, kadrosunu yenilemişti. Amatör ligde tecrübeli futbolcuları takımına dahil eden Akhisar Demirspor, bazılarına tam bazılarına da kısmi ödeme yaptı.

Ödemeleri yapılan Sefa Akçer, Ekrem Solak, Mustafa Şeker, Hasan Cankurt, Onur Ulaş Tatar, Sertaç Eren, Melih Kartal, Mustafa Ün, Tunahan Yıldırım, Alper Temetaş ve Şükrü Can Yılmaz; çeşitli nedenleri gerekçe göstererek takımlarından ayrıldı ve farklı kulüplerle anlaştı.

Akhisar Demirspor yönetimi ise ayrılan futbolculardan yaptıkları ödemeleri geri talep etti. Ancak futbolcular bu talebe olumlu yaklaşmadığından geri ödeme yapmadı.

Kulüp yönetimi ise resmi müsabakalara çıkmadan ödemelerini alıp ayrılan 11 futbolcu için yasal işlemlere başvurdu.

İnegöl Adliyesi'nde açıklama yapan Akhisar Demirspor Basın Sözcüsü Menderes Acar, sürecin yasal olarak sürdürüleceğinin altını çizdi ve şunları kaydetti:

Akhisar Demirspor olarak bugün İnegöl'deyiz. Bizi dolandıran futbolculardan şikayetçi olmak için adliyeye geldik. Bu futbolcular hakkında yasal işlem başlatacağız. Futbolcular bizden aldıkları ödemelere karşılık herhangi bir faaliyet göstermedi Akhisar Demirspor'da. Ödemelerini yaptıklarımıza dair evraklarımız dosyalarımızda mevcuttur. Avukatımız ile beraber şu an buradayız. Mağduruz, gerekli işlemlerin yapılması için yasal başvuruda bulunuyoruz. Yaklaşık 1 milyon 200 bin civarında bir ödeme yapıldı. Kısmi ödemeler var, yarım ödeme var, tam ödeme var. Ödeme dekontları bizde mevcut.

Spor Haberleri