Arda Gülerin Annesinden Maç Sonu Paylaşımı! Fenerbahçe Taraftarı Bunu Konuşuyor

Arda Güler, Fenerbahçe'deki performansı ile taraflı tarafsız herkesin büyük beğenisini topluyor. Bir süredir ilk 11'de başlamayan Arda Güler, AEK Larnaca maçında ilk 11'de yer aldı. Maçtaki performansı ile Fenerbahçe taraftarını...

Arda Güler, Fenerbahçe'deki performansı ile taraflı tarafsız herkesin büyük beğenisini topluyor. Bir süredir ilk 11'de başlamayan Arda Güler, AEK Larnaca maçında ilk 11'de yer aldı. Maçtaki performansı ile Fenerbahçe taraftarını memnun eden genç yıldız için maç sonu çok sayıda paylaşım yapıldı. Bir paylaşım da Arda'nın annesinden geldi.

Arda Güler'in Annesinden Duygusal Paylaşım

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde 4. karşılaşmasında AEK Larnaca ile mücadele etti. Sahadan 2-1'lik skorla galip ayrılan sarı lacivertlilerde, genç futbolcu Arda Güler'in performansı takdir topladı. Maç sonrası ''Daha sert, daha iyi, daha güçlü!'' paylaşımı yapan Arda Güler'e, annesinden destek geldi. Genç futbolcunun annesi Serap Güler, söz konusu paylaşımın altına yaptığı yorumda ''Zor doğumlardan güzel bebekler doğarmış. İyi ki olmuşsun sen, iyi ki güzel kalplim benim. Her şey senin kalbine göre olacak inanıyorum ben, canımın içi'' ifadelerine yer verdi. Serap Güler'in paylaşımı, kısa sürede Fenerbahçe taraftarından beğeni topladı.

Spor Haberleri