Dünya Kupası Yarı Final Maçlarının Tarihleri Belli Oldu! Dünya Kupası Yarı Final Eşleşmeleri

Dünya Kupası heyecanı devam ediyor. Futbolseverlerin uzun süredir beklediği organizasyonda pek çok sürpriz yaşanırken, yarı final maçları büyük bir heyecanla bekleniyor. Bu kapsamda, yarı final maçlarının hangi takımlar arasında...

Dünya Kupası heyecanı devam ediyor. Futbolseverlerin uzun süredir beklediği organizasyonda pek çok sürpriz yaşanırken, yarı final maçları büyük bir heyecanla bekleniyor. Bu kapsamda, yarı final maçlarının hangi takımlar arasında oynanacağı ve ne zaman gerçekleşeceği tarafından araştırılıyor.

Dünya Kupası Yarı Final Maçları

Dünya Kupası çeyrek final maçlarının tamamlanması ile birlikte, yarı finalde mücadele etmeye hak kazanan takımlar belli oldu. Bu kapsamda, dünya kupası yarı finalinde Fas, Arjantin, Fransa ve Hırvatistan sahne alacak. Yarı final eşleşmeleri ve tarihleri şu şekilde:

13 Aralık 2022 Salı Saat 22.00: Hırvatistan-Arjantin

14 Aralık 2022 Çarşamba Saat 22.00: Fas-Fransa

Dünya Kupası Final Maçı Ne Zaman?

2022 FIFA Dünya Kupası finaline artık sayılı günler kaldı. Arjantin, Hırvatistan, Fransa ve Fas arasında kıyasıya rekabet devam ederken, kupanın sahibinin kim olacağı merak ediliyor. Yarıl final maçlarının ardından, 18 Aralık 2022 Pazar günü, Dünya Kupası final maçının ardından kupanın sahibi belli olacak.

Dünya Kupası Canlı Yayın Hangi Kanalda?

Dünya Kupası yarı final maçları, TRT 1 ekranlarında canlı yayınlanacak. Final karşılaşması da TRT 1 ekranlarında canlı yayınla futbolseverle buluşacak.

Spor Haberleri