Dünya Kupası'nın En İyi Golü Belli Oldu! Bakın En Güzel Golü Kim Atmış

Katar'ın en sahipliği yaptığı 2022 Dünya Kupası geçtiğimiz pazar gün sahibini buldu. Final maçı Arjantin ve Fransa arasında oynandı. Maçın galibi Arjantin oldu ve 2022 Dünya Kupası Arjantin'e gitti.2022 FIFA Dünya Kupası'nın...

Katar'ın en sahipliği yaptığı 2022 Dünya Kupası geçtiğimiz pazar gün sahibini buldu. Final maçı Arjantin ve Fransa arasında oynandı. Maçın galibi Arjantin oldu ve 2022 Dünya Kupası Arjantin'e gitti.

2022 FIFA Dünya Kupası'nın en iyisi, Brezilya'nın Sırbistan'ı 2-0 mağlup ettiği maçta Richarlison'un röveşatayla attığı gol seçildi.

Rakiplerini Geride Bıraktı

FIFA tarafından sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada taraftar oylamasında rakiplerini geride bırakan Richarlison, Katar'da gerçekleştirilen Dünya Kupası'nın en iyi golünü atan futbolcu olarak tarihe geçti.

Brezilyalı futbolcu, söz konusu golü Sırbistan ile karşı karşıya gelinen G Grubu maçının 73. dakikasında atmıştı. Richarlison, Vinicius Junior'un sol kanattan penaltı noktasına doğru ortaladığı topu güzel bir biçimde kontrol edip, röveşatayla ağlara göndererek kendisinin ve takımının ikinci golünü yazdırmıştı.

Spor Haberleri