Galatasaray taraftarını bayram ettirecek formül açıklandı

1-Çözüm Sol BekOkan Buruk'a mevcut kadro içinde en kestirme ve riski az çözüm sol bekte yerli bir futbolcu oynatmak. Adana'da Dubois'ya bu bölgede şans veren tecrübeli hocanın elinde sol bekte oynatabileceği 3 isim bulunuyor. Bunlardan...

1-Çözüm Sol Bek

Okan Buruk'a mevcut kadro içinde en kestirme ve riski az çözüm sol bekte yerli bir futbolcu oynatmak. Adana'da Dubois'ya bu bölgede şans veren tecrübeli hocanın elinde sol bekte oynatabileceği 3 isim bulunuyor. Bunlardan ilki asıl bölgesi orta alan olmasına rağmen Berkan Kutlu. Ayrıca Kazımcan Karataş ve Emre Taşdemir de idman performansına göre 11'e girebilir.

2-Muslera Artık Yok

Uruguaylı kalecinin kulübeye geçişi ciddi şekilde masada. Kağıt üzerine daha kolay gözüken maçlarda Okan Kocuk'un kaleye geçmesi en çok üzerinde durulan formüllerden birisi.

3-Savunmaya Yerliler

Yaşanan kriz nedeniyle Buruk'un gündemine formasyon değişikliği bile gelmiş durumda. Başarılı hocanın 3-5-2 dizilişinde defansta Emin veya Metehan'dan birisini, sol kanatta ise Berkan, Kazımcan veya Emre'yi oynatması masada. Bu durumda hem Yunus hem de Kerem'in kulübede oturması da mümkün olacak.

Teknik direktör Okan Buruk bu hafta ligde takımının BAY olması nedeniyle düşünmek için önemli bir zamana sahip olacak. Tecrübeli hocanın idmanlarda tüm formülleri deneyeceği ve Kayserispor deplasmanında bunlardan birisini kullanacağı gelen bilgiler arasında.

Spor Haberleri