Galatasaray'da dikkatler genç yıldıza çevrilmiş durumda

Deneyimli teknik adamın Yusuf Demir ve Milot Rashica gibi yıldızları 11’de değerlendireceği, Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün gibi formsuz isimleri ise kenarda oturtacağı öğrenildi.Galatasaray’da sol bek Patrick van Aanholt’un...

Deneyimli teknik adamın Yusuf Demir ve Milot Rashica gibi yıldızları 11’de değerlendireceği, Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün gibi formsuz isimleri ise kenarda oturtacağı öğrenildi.

Galatasaray’da sol bek Patrick van Aanholt’un da kesik yiyecek bir diğer isim olacağı konuşuluyor. Sarı-Kırmızılılar’ın sol kanat oyuncularından Kazımcan Karataş’ın Kayserispor maçında ilk 11’de oyuna başlaması bekleniyor.

Galatasaray'ın sezon başında Altay’dan 1.1 milyon Euro karşılığında renklerine bağladığı Kazımcan Karataş, ilk 11’de sahaya en son 5 ay evvel çıktı. Geçen sezon son hafta maçında Kasımpaşa’ya karşı 74 dakika oynayan 19 yaşındaki futbolcu bu sezon ise hiçbir maça 11’de başladı.

Kazımcan Karataş, Süper Lig’de ise 2. Haftadaki Giresunspor maçında 12 dakika görev almıştı. Süper Lig’de 24 kez forma şansı bulan Kazımcan’ın 2 asisti bulunuyor. Genç yıldızın Sarı-Kırmızılılar ile sözleşmesi 2027 yılında bitiyor.

Spor Haberleri