Merih Demiral'ın Yardım Kampanyasına Destekler Artıyor! Benzema da Destek Oldu

Merih Demiral tarafından Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden etkilenenlere yönelik başlatılan yardım kampanyasına Real Madrid'in Fransız futbolcusu Karim Benzema da destek oldu.Merih Demiral, sosyal medya hesabı üzerinden...

Merih Demiral tarafından Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden etkilenenlere yönelik başlatılan yardım kampanyasına Real Madrid'in Fransız futbolcusu Karim Benzema da destek oldu.

Merih Demiral, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Benzema'nın imzalı formasının açık artırmayla satışa çıkarılacağını ve gelirinin afetzedelere bağışlanacağını ifade etti.

Çok Sayıda Futbolcu Destek Vermişti

Öte yandan Demiral'ın girişimiyle; Paris Saint-Germain'den Lionel Messi ve Kylian Mbappe, Real Madrid'den Eden Hazard, Manchester City'den Norveçli Erling Haaland ve Belçikalı Kevin De Bruyne, Tottenham'dan İngiliz Harry Kane, Al Nassr'dan Portekizli Cristiano Ronaldo, Juventus'tan İtalyan Leonardo Bonucci, Roma'dan Arjantinli Paulo Dybala, Atletico Madrid'den İspanyol Alvaro Morata ve Fransız Antoine Griezmann'ın imzalı formaları, açık artırmayla satışa çıkarılmıştı.

Spor Haberleri