Ne Galatasaray Ne de Beşiktaş'mış... Caner Erkin'i Hangi Takımın Kapacağı Belli Oldu!

Dünya Kupası'nda radikal kararlara imza atan Andrea Pirlo yönetimindeki Fatih Karagümrük, İstanbul ekibinde Jimmy Durmaz, Burak Bekaroğlu ve Caner Erkin gibi isimlerle yollarını ayırmıştı. Şimdi ise İtalyan devi Erkin'e talip...

Dünya Kupası'nda radikal kararlara imza atan Andrea Pirlo yönetimindeki Fatih Karagümrük, İstanbul ekibinde Jimmy Durmaz, Burak Bekaroğlu ve Caner Erkin gibi isimlerle yollarını ayırmıştı. Şimdi ise İtalyan devi Erkin'e talip oldu.

Beşiktaş ve Galatasaray'ın Transfer Listesinde Olduğu İddia Edildi

Spor Toto Süper Lig'de sezona iddialı bir başlangıçla giriş yapan Caner Erkin, Fatih Karagümrük formasıyla 12 maça çıkmış ve 6 gol pası vermişti. Bu performans ise Erkin'i asist krallığında zirveye taşımıştı.

Takımından ayrılan Erkin, ortaya atılan iddialara göre Beşiktaş ve Galatasaray'ın transfer listesindeydi. Ancak Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, aşağıdaki açıklamasıyla transfer listesinde Erkin'in olmadığını söyledi:

Caner'i severim. İyi bir oyuncudur. Caner ile hiç görüşme yapmadım. Görüşecek bir durum da olmaz, benim yapmam doğru olmaz. Öyle bir şey olsa da zaten bilinir. Caner'e de sorabilirsiniz ama şu anda Caner ile ilgili bir düşüncemiz yok. Şu anda gündemde yok.

Lazio Erkin'e Talip Oldu 

Öte yandan NTV Spor'un Corriere Dello Sport gazetesinde yer alan habere göre, Serie A'nın dev kulüplerinden Lazio, milli futbolcuyu kadrosuna katmayı planlıyor.

Ara transfer döneminde sol bek pozisyonuna takviye yapmak isteyen Lazio, finansal anlamda yaşadığı problemler sebebiyle transfer gerçekleştiremiyor. Bu sebeple İtalyan ekip, bonservisi elindeyken Caner'i gözüne kestirdi.

Spor Haberleri